Kniha návštěv

Datum: 22.07.2008

Vložil: Betka & borderky

Titulek: www.Fly.kx.cz

Ahojky Kači, koukni na agility.kx.cz už jsem tě dala do odkazů. pa Betka

Odpovědět

—————

Datum: 21.07.2008

Vložil: Raduzka

Titulek: www.agilitydogs.tym.cz

Ahoj Káťo, odpovídám na vzkaz z mé návštevní knihy. Slalomky jim šli jen já dělám chyby moc spěchám a honím čas, nekdy to přeženu a oni pak vynechaji. Ale moc se nám to nestává, byli to prostě blbé parkury a mě tam nic nevycházelo. To točení se časem naučíš a parkur si zapamatuješ během 10 minut, ale chce to jen trénovat. :o) Mějte se holky krásně a zítra...

Odpovědět

—————

Datum: 15.07.2008

Vložil: Alča a Lussi

Titulek: www.lussi.wbs.cz

ahojky děkuju za hezký vzkazík na tom soustředění se bohužel neuvidíme nedostanu v práci volno jak jsem si planovala protoze bude mit volno kolegyne... :(

Odpovědět

—————

Datum: 13.07.2008

Vložil: Makca Angel Denny

Titulek: Ahojky

Ahojda zdravim te taky mas super stranecky a vidim ze i design menis je to fajn ja to snima moc neumim ale snazime se vis jak no na soustredko Snad pojedem uz se tesim tak snad vse klapne jak ma a ja prijedu S borderakem urcite no budu ho muset zkraslit at znej mate dobry dojem!!! denyho nevim jestli vemu kdo vi? mej se moc hezky a zase pisni papa makca a spol

Odpovědět

—————

Datum: 12.07.2008

Vložil: Sofie + Eliot

Titulek: https://eliot.xf.cz

No my si prázdniny docela užíváme, já spim do dvanácti, chodíme ven, prostě bez školy je pohoda... Zítra bychom měli jít k chovatelce našeho(snad)budoucího pejska, tak uvidíme :) Na noční ? To je nepříjemný, tak přeju dovolenou co nejdřív :)

Odpovědět

—————

Datum: 12.07.2008

Vložil: Abby

Titulek: abigail.kx.cz

Děkujem no :))
Jojo, panička měla 3, z toho dva kluky kteří byli s PP, ale asi něco chytli a všichni tři umřeli :( Teď panička vlastní jen mě a Jackieho; hada... ale i tak jí to docela stačí, protože já kradu všechen její volný čas :))

Odpovědět

—————

Datum: 12.07.2008

Vložil: andik a Jessie

Titulek: www.borderka-jessie.estranky.cz

Ahojik Katy a Tarinko!
Včera večer jsem konečně dorazila ze Slovenska - máš pravdu - proto, že jsem po víletech tak nemáme moc nových článečků, ale přez příští týden toho musíme dost doplnit, protože potom zase jedu pryč... V úterý na 100% přijdu, už se moc těším, opravdu mi ty tréninky už strašně chybí, pořád se bojím, že Jessie něco zapoměla nebo tak, ale když nezapoměla poslušnost a tanec, tak snad ani agility....=) Moc už se na vás těšíme a taky na trénink. Tak děkujeme, že jste si na nás s Tarinkou vzpoměli a napsali jste nám a těšíme se na úterý. Zatím se mějte pěkně, papa, andik a Jessinka.

Odpovědět

—————

Datum: 12.07.2008

Vložil: Abby

Titulek: abigail.kx.cz

Ahoj Tari :) Děkujeem za vzkaz ;)
No, tak užívám si je jak jen to jde... jojo :)
No.. my zatím nechodíme na cvičák, takže panička mě jen nutí obíhat stromy a to je tak z agility vše co zatím děláme.. tunely jsem se naučila když mi bylo pět měsíců na srazu boder kolií a od té doby je miluju a stále vím na co jsou :)
Papa a mějste se hezkyy ;) :)

Odpovědět

—————

Datum: 11.07.2008

Vložil: Sofie + Eliot

Titulek: Ahoja

Ahoj znova :D
Moc děkujem za chválu, já i Bebe(Eliot :D) se tu červenáme :)
Tak ať se vám daří,
S+E

Odpovědět

—————

Datum: 11.07.2008

Vložil: Raduzka a www.agilitydogs.tym.cz

Titulek: pozdrav

Ahoj Káťo dekuji za pochvalu, přístí rok snad na fotečkách budete i vy čtyři: Ty, Taruška, Conny a Marťula. No jinak příští rok, coursing opet zkusíme a ted už snad pokaždé co na tábore bude. A Taruška přece vždycyk muže bezet za Speedym, to je vetší sranda i pro šeltie, honit borderku než nejaký "blbý" strapec:o) Mějte se holky krásně, my se jdeme zbalit a spinkat ráno ve 4 vstáváme.

Odpovědět

—————